• Dutch
KEW Dossier

Kernenergiewet Dossier (KEW Dossier)

Opgelet!

Indien u toestellen gebruikt met een röntgenbuis of wanneer u in het bezit bent van radioactieve stoffen, dan dient u te voldoen aan het Besluit basisveiligheidsnormen stralings-bescherming (Bbs).

Wij adviseren u op tijd te beginnen met het aanvragen van uw vergunning, omdat deze, sinds het in werking treden van het nieuwe besluit (6 februari 2018), mogelijk ook verplicht is in uw praktijk.  U heeft tot 6 februari 2020 de tijd om uw registratie en/of vergunning bij de ANVS te hebben aangevraagd. 

Wij kunnen u helpen bij:

  • de jaarlijkse verplicht controle van uw röntgenssystemen
  • de daarbij behorende metingen van de RI&E,
  • uiteraard kunnen wij  het gehele KEW-dossier op orde laten brengen


Zelf geen gedoe, wij ontzorgen u graag!

Interesse? mail dan: receptie@heskampen.eu of bel 038-3325278

Hoe wij werken

Onze systemen worden onder garantie geleverd. Na de installatie van het röntgenapparaat wordt door ons standaard een acceptatietest uitgevoerd en met onze remote-support van onze helpdesk is een kleine storing of onduidelijkheid zo verholpen.

Mocht het Risico Inventarisatie & Evaluatie rapport (RI&E) nog niet op orde zijn, dan nemen we dat meteen mee. Onze samenwerking met Radcon zorgt ervoor dat de stralingsdeskundige niveau 3 het KEW-Dossier op orde maakt, zodat uw praktijk zowel aan de ARBO- als aan de ANVS-eisen (Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming) voldoet.
Alle schakels voor uw KEW-dossier kunnen wij voor u op orde brengen. U kunt u concentreren op uw corebusiness, terwijl wij de technische en wettelijke zorg voor uw praktijk op ons nemen.

Interesse? mail dan: receptie@heskampen.eu of bel 038-3325278

Wij werken samen met Radcon.